Du er som borger i berøring med sundhedsvæsenet fra fødsel til død. Regionsrådet har godkendt regionens Sundhedsplan, som både beskriver sundhedsvæsenets organisering og planerne på området. Men Sundhedsplanen beskriver også, hvilke målsætninger og tanker vi som region har gjort os for at skabe det bedst mulige sundhedsvæsen for dig som borger i Nordjylland.

Læs mere om din vej i det nordjyske sundhedsvæsen i alt fra graviditeter, fødsler, akutte sygdomme, større ulykker, genoptræning, sindslidelser, kroniske sygdomme og den sidste tid.

Karriere og uddannelse

Vi er 14.500 medarbejdere, der hver dag arbejder for at vores patienter, brugere og borgere oplever at være i gode hænder.

Et stort flertal i Forretningsudvalget har sendt et forslag fra administrationen om at sammenlægge hospitalet i Thisted med Aalborg Universitetshospital videre til politisk behandling i Regionsrådet den 20. marts.

Baggrunden for forslaget er, at udfordringerne med at sikre de nødvendige faste speciallæger og dermed sikre en stabil drift i Thisted er øget.

Læs mere om forslaget og afrapporteringen til politikerne.

Glade læger

I Region Nordjylland samler vi på glade læger - for glade læger giver gode patientforløb.

I en række videoer kan du høre, hvad nogle af vores læger sætter pris på ved at arbejde som læge i Region Nordjylland.

Se videoerne her

 

Er du nysgerrig på nogle af de mange tanker, der ligger bag Nyt Aalborg Universitetshospital - og flere andre store sygehusbyggerier i Danmark, f.eks. Børneriget i København? Så besøg Utzon Centret i perioden frem til 15. marts, hvor du kan se udstillingen "Fremtidens Hospitaler".