Sig ja til screening for livmoderhalskræft

Alle kvinder i alderen 23 - 64 år inviteres til screening for livmoderhalskræft. Kun 6 ud af 10 tager imod invitationen. Det betyder, at de sidste 4 kvinder lever med risiko for at udvikle livmoderhalskræft. Halvdelen af de kvinder, der får konstateret livmoderhalskræft, er ikke blevet screenet regelmæssigt.

www.rn.dk/livmoder

Regionsrådet har godkendt den procesplan, der beskriver processen for sammenlægningen af hospitalet i Thisted med Aalborg Universitetshospital. Baggrunden for sammenlægningen er, at udfordringerne med at sikre de nødvendige faste speciallæger og dermed sikre en stabil drift i Thisted er øget. Sammenlægningen træder i kraft 1. maj.

På siden her kan du finde materiale om sammenlægningen.

Hvad er vigtigt for dig

hvad er vigtigt for dig 

Husk, det har enorm betydning, hvad der er vigtigt for dig, så kan vi bedre hjælpe dig. Vi har fokus på at spørge ind til dig og dine ønsker, men sig der også gerne selv.

Den 6. juni er international "Hvad er vigtigt for dig-dag". Så skulle du være så heldig at have et ærinde på et af vores hospitaler den dag mellem kl 10 og 13, så giver vi et stykke kage, hvis du vil fortælle, hvad der er vigtigt for dig.

Databeskyttelsesforordning (GDPR)

GDPR

Den nye databeskyttelsesforordning er trådt i kraft.
Læs mere om dine rettigheder her