Du er som borger i berøring med sundhedsvæsenet fra fødsel til død. Regionsrådet har godkendt regionens Sundhedsplan, som både beskriver sundhedsvæsenets organisering og planerne på området. Men Sundhedsplanen beskriver også, hvilke målsætninger og tanker vi som region har gjort os for at skabe det bedst mulige sundhedsvæsen for dig som borger i Nordjylland.

Læs mere om din vej i det nordjyske sundhedsvæsen i alt fra graviditeter, fødsler, akutte sygdomme, større ulykker, genoptræning, sindslidelser, kroniske sygdomme og den sidste tid.

Karriere og uddannelse

Vi er 14.500 medarbejdere, der hver dag arbejder for at vores patienter, brugere og borgere oplever at være i gode hænder.

Regionsrådet har besluttet at sammenlægge hospitalet i Thisted med Aalborg Universitetshospital. Det sker fra 1. maj. Baggrunden er, at udfordringerne med at sikre de nødvendige faste speciallæger og dermed sikre en stabil drift i Thisted er øget.

Vi har samlet materiale om sammenlægningen på denne side.

Glade læger

I Region Nordjylland samler vi på glade læger - for glade læger giver gode patientforløb.

I en række videoer kan du høre, hvad nogle af vores læger sætter pris på ved at arbejde som læge i Region Nordjylland.

Se videoerne her

Røgfri Fremtid

 

Region Nordjylland ønsker at bidrage til et røgfrit Danmark. Derfor er vi gået sammen med Kræftens Bekæmpelse, Trygfonden og en række andre partnere om at sætte fokus på at skabe et samfund hvor ingen børn og unge ryger, og hvor færre end fem procent af den voksne befolkning ryger i 2030.

Følg med på Facebook: https://www.facebook.com/RoegfriFremtid